West Coast Swing Nederland

Missie en doel van West Coast Swing The Netherlands

West Coast Swing The Netherlands zet zich in voor het vergroten van de bekendheid van West Coast Swing binnen Nederland. Wij willen (potentiële) dansers in Nederland, alsmede dansers uit het buitenland, een platform bieden waar informatie te vinden is over West Coast Swing in Nederland en waar je terecht kunt met je vragen. Daarnaast willen wij als verbindende factor bijdragen aan een overzichtelijk georganiseerde West Coast Swing dans community in Nederland. Wij profileren ons als ambassadeur voor West Coast Swing in Nederland.

Wat doet West Coast Swing The Netherlands?

De activiteiten en inspanningen van West Coast Swing The Netherlands zijn gericht op informatieverstrekking en ambassadeurschap. Wij bieden onder andere:

 • Algemeen informatiepunt voor geïnteresseerden
  Wij beantwoorden je vragen over West Coast Swing in Nederland, of West Coast Swing in het algemeen, zo goed als mogelijk. Of we verwijzen je door naar de juiste persoon of organisatie om je verder te helpen.
 • Algemeen overzicht van locaties binnen Nederland
  Op onze website kun je een overzicht vinden van alle locaties binnen Nederland waar West Coast Swing lessen worden gegeven en evenementen worden georganiseerd.
  Mocht er informatie ontbreken of onjuist zijn laat het ons dan weten via info@WestCoastSwingTheNetherlands.com
 • De Nederlandse West Coast Swing Agenda
  Op onze website en op onze facebook pagina kun je een overzicht vinden van alle WCS activiteiten binnen Nederland. Dit betreft o.a. workshops, evenementen en de start van een nieuwe reeks reguliere lessen.
  Mocht er informatie ontbreken of onjuist zijn laat het ons dan weten via info@WestCoastSwingTheNetherlands.com
 • Promotie van West Coast Swing in Nederland
  Waar mogelijk geven wij positieve publiciteit aan West Coast Swing, zowel binnen de bestaande Nederlandse West Coast Swing dans community als daar buiten.

Waarom is de website Engelstalig ?

Deze website is Engelstalig opgezet vanwege het internationale karakter van West Coast Swing. Veel dansers in Nederland hebben een niet Nederlandstalige achtergrond. Daarnaast zijn veel West Coast Swing dansers reislustig. Dansers vanuit de hele wereld komen naar Nederland voor een workshop of evenement of zoeken informatie over socials wanneer ze een paar dagen in Nederland zijn.

Wij willen de website graag toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. De website tweetalig onderhouden kost een hoop tijd die we liever besteden op de dansvloer 😉

Zijn West Coast Swing lessen en workshops in Nederland ook Engelstalig?

Lessen worden (afhankelijk van de deelnemers) in het Nederlands of in het Engels gegeven. Indien een les in het Engels wordt gegeven is er altijd wel iemand aanwezig die een en ander voor je kan vertalen indien je niet alles begrijpt wat er wordt uitgelegd.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Als je vragen of opmerkingen hebt kun je ons dat laten weten via facebook of per email, We staan je graag te woord, zowel in het Nederlands als in het Engels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *